Fiesta. Gri. Diesel. Face „vruuum” - anunţul care a dat peste cap internetul

Anunţul postat de o blondă pentru vânzarea maşinii fratelui său a făcut-o vedetă pe Internet.

Fiesta. Gri. Diesel. Face „vruuum” - anunţul care a dat peste cap internetul Fiesta. Gri. Diesel. Face „vruuum” - anunţul care a dat peste cap internetul

Laura Jones, mecanic, instructor de conducere şi pilot profesionist, a fost rugată de fratele său să-l ajute cu vânzarea maşinii, un Ford Fiesta diesel, în trei portiere. Anunţul postat de aceasta a dat peste cap internetul, devenind unul dintre cele mai vizualizate şi partajate anunţuri de vânzare a unei maşini. Sute de mii de internauti au apreciat şi partajat postarea acesteia, un record absolut.

Laura a redactat anunţul folosind un limbaj „simplu”, tocmai pentru a se feri de idioţii care par să aibă o atracţie pentru ea. Textul anunţului s-a viralizat, iar frumoasa blondă a intrat în atenţia idioţilor din întreaga lume.

„Este un Ford Fiesta din 2009 - nu un Focus, nu un Clio şi sigur nu un covor zburător”, a scris aceasta în anunţ. „Maşina e gri - nu mă întreba ce nuanţă de gri, tot ce ştiu este că este o vopsea specială care-şi schimbă culoarea, pentru că noaptea pare neagră. Este un 1.6 TDCi *un diesel). Nu consumă mult. Nu, asta nu înseamnă că alimentezi cu 5 litri, rămâi în pană după 130 km şi apoi mă suni sa-mi spui că te-am minţit cu consumul de motorină. Maşina are trei uşi. Una pe stânga, una pe dreapta şi un hayon în spate. Oricare poate fi folosită pentru a intra sau ieşi din maşină, dacă vrei să condimentezi un pic lucrurile”. 

Laura încheie anunţul cu un avertisment adresat celor care vin să vadă maşină, o văd că este femeie şi apoi încearcă să obţină o reducere de preţ sub diverse motive închipuite. „Promit că îţi voi consuma 50 de minute din viaţă prefăcându-mă că-ţi fac jocul, doar pentru a mă distra, apoi îţi voi strânge mână şi-ţi voi spune suav să speli putina”.

Anunţul se încheie în acelaşi stil: „Deci, dap. Fiesta. Gri. Diesel. Face „vruuum”. 2.750 de lire”. Stilul Laurei i-a dat pe spate pe internauţi, care au reacţionat  fără menajamente: E clasa întâi. Îmi place la nebunie!” - a scris un utilizator pe Facebook. Alţii au rugat-o să le vândă şi lor maşinile.

Mă rog, asta nu ştim dacă este o idee foarte bună. În ciuda popularităţii anunţului, Laura nu a găsit încă un cumpărător pentru maşina care „face vruuum” a fratelui ei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.