Filmarea care a împărţit internetul în două. A vrut sau nu acest şofer să lovească ursul?

O filmare postată pe pagina de Facebook Info Trafic 24 a generat controverse printre internauţi. Imaginile, filmate cu o cameră de bord, îl arată pe şoferului unui VW Golf încercând să lovească o ursoaică aflată pe carosabil împreună cu puiul său.

Filmarea care a împărţit internetul în două. A vrut sau nu acest şofer să lovească ursul? Filmarea care a împărţit internetul în două. A vrut sau nu acest şofer să lovească ursul?

Întâmplarea a avut loc în zona Balvanyos Resort, pe DJ 113. În imagini se vede cum animalele se află pe carosabil, iar şoferul trage de volan când ajunge în dreptul ursoaicei, după ce puiul fugise deja din calea lui.

Pe internet, părerile sunt împărţite. Unii utilizatori îl apără pe şofer, susţinând că a vrut doar să îndepărteze ursul de pe carosabil pentru a nu se produce un accident, în timp ce alţii spun că sigur a vrut să lovească animalul.

Videoclipul a adunat rapid peste 35.000 de vizualizări, fiind comentat de peste 200 de persoane. Acestea s-au împărţit rapid în două categorii, unii care iau apărarea şoferului şi alţii care condamnă comportamentul iresponsabil al acestuia.

Întâmplarea vine la scurt timp după ce un urs a fost ucis pe Autostrada Sibiu-Deva, fiind lovit de patru maşini. Patru persoane, dintre care şi doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui eveniment.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.