Ford anunţă pierderi record

Ca urmare a pierderilor record înregistrate pe trimestrul doi al acestui an, Ford a decis să aducă în SUA modelele europene.

Ford anunţă pierderi record Ford anunţă pierderi record

8,7 miliarde de dolari sunt pierderile nete pe al doilea trimestru al acestui an, fiind cel mai dezastruos rezultat înregistrat de gigantul american. Previziunile sunt însă pozitive, Ford sperând ca până în 2010, Ford, Mercury şi Lincoln vor avea câte o gamă complet nouă. De asemenea, pentru a face faţă cererii de maşini economice şi practice, Ford va importa în SUA şase modele europene.

Cel mai probabil Focusul şi Fiesta vor fi aduse pe teren american, cu o gamă completă de motoare diesel economice, gata să se bată cu oferta asiaticilor. De asemenea, şi Mercury va beneficia de modele noi derivate din cele europene, de mici dimensiuni. Planurile de restructurare se pare că există, dar oare va rezista Ford până în 2010?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.