Ford va prezenta la Hanovra noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit

Inovaţiile Ford în zona vehiculelor comerciale.

Ford va prezenta la Hanovra noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit Ford va prezenta la Hanovra noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit

Ford va prezenta la Hanovra, în cadrul Salonului de Vehicule Comerciale, între 20 şi 27 septembrie 2018, noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit. Aceasta va conţine o gamă de modele oferite cu modemuri integrate, condusă de Ford Transit, în noua versiune cu o capacitate de încărcare de două tone.

Inovaţiile Ford în zona vehiculelor comerciale continuă prin prezentarea unei game noi de produse electrificate, implicit cea a noului Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV), care debutează în versiune de producţie la un astfel de eveniment, dar şi cea a noului Transit cu sistem de propulsie “mild hybrid” (mHEV) cu baterie de 48 de Volţi.

Sistemul mHEV captează energia generată de decelerare într-o baterie Litiu-Ion de 48 de Volţi şi o utilizează pentru a ajuta motorul şi a alimenta sistemele electrice auxiliare ale maşinii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.