Ford va prezenta la Hanovra noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit

Autor: Marius Vișan 11 sept. 2018 Știri auto
Ford va prezenta la Hanovra noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit

Ford va prezenta la Hanovra, în cadrul Salonului de Vehicule Comerciale, între 20 şi 27 septembrie 2018, noua generaţie a gamei de vehicule comerciale Transit. Aceasta va conţine o gamă de modele oferite cu modemuri integrate, condusă de Ford Transit, în noua versiune cu o capacitate de încărcare de două tone.

Inovaţiile Ford în zona vehiculelor comerciale continuă prin prezentarea unei game noi de produse electrificate, implicit cea a noului Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV), care debutează în versiune de producţie la un astfel de eveniment, dar şi cea a noului Transit cu sistem de propulsie “mild hybrid” (mHEV) cu baterie de 48 de Volţi.

Sistemul mHEV captează energia generată de decelerare într-o baterie Litiu-Ion de 48 de Volţi şi o utilizează pentru a ajuta motorul şi a alimenta sistemele electrice auxiliare ale maşinii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide