FOTO. Maşinile mogulilor din IT

Autor: Marius Vișan 30 nov. 2015 Știri auto

Până când maşinile care se conduc singure vor fi dezvoltate la scară largă şi vor fi sigure în proporţie de sută la sută trebuie să ne descurcăm cu formele actuale de transport. Acest lucru este valabil inclusiv pentru milionarii care îşi pot permite orice model de maşină. Am fost curişi să vedem ce maşini conduc cei din elita Tech, aşa că am căutat şi am aflat cu surprindere că unii fac alegeri bizare având în vedere averea pe care o au, în timp ce alţi şi-au adaptat alegerile pe măsura portofelului.

Tim Cook

Şeful Apple, Tim Cook, are o avere estimată la 785 de milioane de dolari. Prima maşină ”serioasă” pe care a avut-o a fost un Porsche Boxster, dar recent a fost văzut la volanul unui BMW Seria 5.

Elon Musk

Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla şi SpaceX, este foarte pasionat de propria sa marcă de automobile, deşi recunoaşte că deţine un Jaguar E-Type.

Mark Zuckerberg

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, deţine mai multe maşini, inclusiv un Acura TSX, dar cea mai nouă achiziţie a lui ar fi un Pagani Huayra care are un preţ de pornire de 1,3 milioane de dolari.

Citeşte şi Ce maşină conduce Simona Halep – GALERIE FOTO

Bill Gates

Miliardarul Bill Gates are o coleţie impresionantă de maşini Porsche, dar capul de afis este Porsche 959 Sport, pe care l-a cumpărat cu 13 de ani înainte ca maşina să fie aprobată de către Departamentul de Transport din SUA.

Jeff Bezos

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos conduce încă din 1996 o Honda Accord. Astăzi, în SUA, acest model costă în jur de 4.000 de dolari.

Evan Spiegel

Fondatorul şi CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel a avut mai multe maşini de lux, dar după succesul cu Snapchat şi-a cumpărat imediat un Ferrari. Aceste modele costă între 188.000 şi 400.000 de dolari.

Sergey Brin

Sergey Brin, cofondatorul Google iubeşte maşinile Tesla. El este a patra persoană din lume care a primit cel mai nou SUV de la Tesla, modelul X.

Larry Page

Larry Page,  co-fondator al companiei Google, deţine, de asemenea, tot un automobil Tesla. 

Larry Ellison


 

CEO-ul Oracle Larry Ellison deţine o flotă de vehicule, inclusiv un supercar Lexus LFA, care costă aproximativ375.000 de dolari.

Michael Dell

CEO-ul Dell Michael Dell deţine mai multe maşini, inclusiv un Hummer H2, precum şi un Porsche Carrera GT.

Dustin Moskovitz

Cofondatorul Facebook Dustin Moskovitz conduce un Volkswagen R32 Hatchback.

Steve Ballmer

Fostul CEO Microsoft si proprietar Los Angeles Clippers Steve Ballmer deţine un Ford Fusion Hybrid. Fusion vine echipat cu tehnologia Ford Sync, un produs dezvoltat de Microsoft.

Citeşte şi The Rock a primit o maşină de 5 milioane de dolari, însă nu o poate folosi FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide