Geely Aoo

Nu te-ai speriat? Înseamnă ca cei de la Geely mai au o urmă de speranţă de a vinde noua lor citadină cu un design cu totul .. să zicem .. original.

Geely Aoo Geely Aoo
Atunci când nu încearcă să copieze modele europene, chinezii realizează maşini cu un design demn de criminalii în serie din filmele de groază. Noul model de clasă mică al celor de la Geely va fi lansat în curând la Gunagzhou Auto, dar până atunci cei de la ChinaCarTimes au făcut rost de primele poze spion. Înspăimântător.

Cu o grilă faţă imensă şi două faruri rotunde, Geely Aoo va fi motorizat cel mai probabil de un propulsor în 3 cilindri aflat deja pe alte modele din gama constructorului chinez. Rămâne de văzut dacă în dorinţa nestavilită de a fi prezenţi peste tot, chinezii vor aduce această maşină şi în Europa. Şi mai interesant va fi dacă o va cumpăra cineva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.