Ghiciţi ce maşină se află sub ”hainele” acestui Aston Martin DBS

Nu vă grăbiţi să afirmaţi că ”E Aston-ul din filmul cu James Bond ”Quantum of Solace”! ”, deoarece greşiţi amarnic. E o replică, bazată pe...? Vă provocăm din nou: ce maşină stă la baza acestei replici?

Ghiciţi ce maşină se află sub ”hainele” acestui Aston Martin DBS Ghiciţi ce maşină se află sub ”hainele” acestui Aston Martin DBS

Arată destul de apropiat de un Aston Martin DBS, dar nu este aşa ceva. Vorbim de o modificare extremă, proprietarul folosind ca bază o maşină sport nu foarte cunoscută publicului larg, dar apreciată de mulţi pasionaţi ai cailor putere. Ce-i drept, schimbările sunt mari, aşa încât suntem siguri că vă va fi destul de greu să găsiţi răspunsul la obişnuita întrebare:

CE MAŞINĂ SE ASCUNDE SUB ACEST ASTON MARTIN FALS?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.