GM - pierderi de 38,7 milioane

Concernul american GM a înregistrat anul trecut pierderi de 38,7 milioane de dolari, ca urmare a unui provizion de 38,2 milioane de dolari constituit în trimestrul al treilea pentru acoperirea unor pierderi anterioare.

GM - pierderi de 38,7 milioane GM - pierderi de 38,7 milioane
Exceptând elementele excepţionale, GM a consemnat anul trecut pierderi de 23 de milioane de dolari, comparativ cu un profit net de 2,2 miliarde de dolari înregistrat în 2006, în condiţiile în care performanţele diviziei de automobile, îmbunătăţite semnificativ, nu au reuşit să compenseze pierderile mari ale diviziei financiare GMAC.

GM a obţinut în 2007 venituri totale de 181 de miliarde de dolari, comparativ cu 206 miliarde de dolari, în 2006. "În 2007, GM a făcut progrese importante, în condiţiile în care am redus semnificativ costurile structurale în America de Nord, ne-am dezvoltat agresiv pe pieţele emergente, am negociat un acord de importanţă istorică cu sindicatul UAW şi am lansat o serie de modele la nivel mondial", a declarat directorul general al grupului, Rick Wagoner. Conducerea GM este mulţumită de tendinţa pozitivă a rezultatelor diviziei de automobile, în special în condiţiile mediului dificil de pe pieţe importante precum Statele Unite şi Germania, a mai spus Wagoner.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.