GM reduce garanţia la Saab

General Motors va reduce garanţia automobilelor Saab vândute în Statele Unite ale Americii, ca o măsură de reducere a costurilor.

GM reduce garanţia la Saab GM reduce garanţia la Saab

Că gigantul american se află în mare bucluc nu mai este nici o noutate. Că atunci când eşti sub presiune se poate să greşeşti iar nu e nimic neştiut. Iar GM se pare că, încercând să-şi revină, face mai multe greşeli. Una dintre ele, consideram noi, este şi decizia de reducere a garanţiei modelelor Saab de la 5 ani si 100.000 de mile la 4 ani si 50.000 de mile.

Noile reglementări au intrat în vigoare imediat, General Motors neluând parcă în calcul faptul că o astfel de decizie va duce la scăderea vânzărilor. Se pare că totuşi s-a gândit şi la asta, pentru că producătorul american a decis să păstreze programul de revizii gratuite în limita a 3 ani şi 36.000 de mile, pentru a putea face faţă concurenţei din gama de lux.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.