Golf GTI şi GoPro Hero 3 îţi energizează ziua. VIDEO

Nu ai apucat să-ţi bei cafeaua sau să alergi de dimineaţă şi eşti lipsit de energie? Te-ai putea orienta către un VW Golf GTI şi o cameră video GoPro care să te scoată din amorţeală.

Golf GTI şi GoPro Hero 3 îţi energizează ziua. VIDEO Golf GTI şi GoPro Hero 3 îţi energizează ziua. VIDEO

OK, VW Golf GTI nu este neapărat cel mai accesibil hot-hatch de pe piaţă, însă cu siguranţă poţi face lucruri interesante la volanul unuia, pe un circuit, să spunem. Timp în care ai vrea să te şi filmezi, ca să vadă toţi prietenii de ce eşti în stare pe viraje strânse, nu-i aşa?

Ei bine, Volkswagen USA a pregătit o surpriză pentru cei care vor să-şi achiziţioneze un VW Golf GTI până pe 30 iunie: fiecare client nou va primi la pachet cu maşina o cameră video GoPro Hero 3+ Black Edition. Pentru asta, VW l-a împrumutat pe pilotul şi cascadorul Tanner Foust, care oferă viziunea sa asupra unei zile la volanul unui Golf GTI.

Atenţie, videoclipul care urmează conţine urme de fum, noroi şi cauciuc ars:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.