Google Maps a adăugat o nouă funcţie foarte utilă pe viitor

Google Maps a primit o actualizare importantă

Google Maps a adăugat o nouă funcţie foarte utilă pe viitor Google Maps a adăugat o nouă funcţie foarte utilă pe viitor

Dacă sunteţi tipul de persoană care deţine o maşină electrică şi încă suferiţi de „sindromul bateriei descărcate” veţi fi încântaţi să ştiţi că puteţi găsi acum cea mai scurtă cale către cea mai apropiată staţie de încărcare cu ajutorul aplicaţiei Google Maps.

Opţiunea este disponibilă deja pe aplicaţiile iOS, precum şi în aplicaţiile Android.

Tot ce trebuie să faceţi este să actualizaţi aplicaţia şi apoi să faceţi o căutare rapidă a cuvintelor cheie, cum ar fi „EV charging” sau „EV charging stations” şi veţi fi imediat informat despre cele mai apropiate staţii de încărcare.

În timp ce navigaţi prin aceste opţiuni, veţi putea să vedeţi şi informaţii despre staţie postate de al şoferi, inclusiv fotografii, recenzii şi întrebări. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.