Gridină devastatoare în Zalău. Bucăţile de gheaţă au fost cât mingile de ping-pong - VIDEO - GALERIE FOTO

Grindina căzută marţi în judeţul Sălaj a provocat pagube serioase multor maşini.

Gridină devastatoare în Zalău. Bucăţile de gheaţă au fost cât mingile de ping-pong - VIDEO - GALERIE FOTO Gridină devastatoare în Zalău. Bucăţile de gheaţă au fost cât mingile de ping-pong - VIDEO - GALERIE FOTO

ANM a lansat marţi o avertizare de grindină valabilă pentru judeţul Zalău, iar în câteva localităţi grindina a făcut prăpăd.

Mai multe acoperişuri au fost avariate, iar zeci de oameni s-au ales cu geamurile maşinilor sparte. Grindina a căzut timp de câteva minute, dar a fost suficient pentru a produce pagube majore.

Dimensiunile bucăţilor de grindină s-au apropiat de şi mărimea unor mingi de ping-pong şi multe persoane au surprins căderile catastrofale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.