Hongqi HQE V12

Grupul chinez FAW va lansa anul acesta noul său motor V12, declarat a fi creație proprie, ce va echipa de anul viitor viitoarea limuzină Hongqi HQE.

Hongqi HQE V12 Hongqi HQE V12
Primul motor V12 al grupului FAW a fost dezvoltat de către inginerii chinezi, potrivit oficialilor, însă în momentul efectiv al apariției pe piață ne putem da seama pe ce motor disecat european au lucrat localii pentru inspirația atât de mult necesară. Cu o cilindree de  6.0 litri, V12-le aspirat cu nume de cod CA12VG nu are date încă informații cu privire la puterea dezvoltată, însă este de așteptat ca aceasta să treacă de 400 CP.

Mai ales ca oficialii FAW doresc să facă din cel mai scump model al lor un concurent pentru Roll-Royce Phantom. Dorință ușor de sesizat mai ales din designul modelului, prezentat drept concept acum câțiva ani. Producția va începe anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.