I-a fost furat BMW-ul, dar l-a găsit după doar 3 zile cu ajutorul Facebook

Un bistriţean şi-a recuperat maşina furată...

I-a fost furat BMW-ul, dar l-a găsit după doar 3 zile cu ajutorul Facebook

I-a fost furat BMW-ul, dar l-a găsit după doar 3 zile cu ajutorul Facebook

 


Un bistriţean şi-a recuperat maşina furată, după doar trei zile, cu ajutorul reţelei de socializare Facebook, scrie Adevarul.ro.

Proprietarul maşinii a distribuit întâmplarea pe Facebook, iar un pont primit de la cineva care a văzut mesajul său l-a ajutat să găsească autoturismul.  

Acesta a apelat la ajutorul poliţiştilor clujeni şi a reuşit să recupereze maşina, care nu avea nici măcar o zgârietură. 

„Am găsit aseară maşina în Cluj datorită unor persoane care au cooperat si ne-au anunţat unde este maşina de îndată ce au văzut postarea pe Facebook!! Au fost aproape 800 de distribuiri şi acest lucru ne-a ajutat să recuperăm maşina şi să identificam hoţii care acum sunt unde trebuie!”, a fost mesajul dat de proprietarul maşinii, publicat de Adevarul.ro.

Conform poliţiştilor, hoţul a furat maşina folosindu-se de o cheie clonă. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.