Iată cum arată primul accident cu un BMW Seria 1 M

Primul exemplar (din cele 80 rezervate Coreei de Sud) a avut o soartă tragică, la puţin timp după livrare. Însă nu vă grăbiţi să aruncaţi cu pietre în proprietar, deoarece acesta are o explicaţie pentru acest accident.

Iată cum arată primul accident cu un BMW Seria 1 M Iată cum arată primul accident cu un BMW Seria 1 M

O bestie de 335 CP într-un pachet foarte compact era de aşteptat să ajungă, mai devreme sau mai târziu, pe lista maşinilor exotice accidentate. Este cazul mult-râvnitului BMW Seria 1 M, care "a păţit-o" în Coreea de Sud, unde primul exemplar din contingentul de numai 80 rezervate acestei ţări a fost implicat într-o coliziune.

Să analizăm puţin imaginile de pe forumul 1addicts.com: maşina este într-o intersecţie aglomerată, pe jos este foarte ud şi ştim că BMW Seria 1 M are tracţiunea pe puntea spate, având şi un comportament extrem de agresiv. După cum arată partea din faţă a maşinii, vorbim de o coliziune frontală.

Prin urmare, concluzia pare foarte simplă: cel din spatele volanului a avut viteză prea mare şi reacţii prea încete, aşa că la semafor s-a proptit în spatele vreunui nefericit. Că doar aşa se întâmplă cu toţi şmecherii cu maşini puternice, nu?...

Ei bine, nu. Dacă e să ascultăm şi versiunea ghinionistului proprietar, incidentul s-a petrecut din cauza altui participant la trafic, acesta trecând pe roşu, iar impactul nu a putut fi evitat. Partea bună a poveştii este că accidentul s-a petrecut la viteză mică, aşa încât maşina va avea nevoie doar de reparaţii ale componentelor externe ale caroseriei, structura de rezistenţă nefiind afectată.

Oricum, "startul" a fost dat mai devreme decât ne aşteptam. Aşa încât acum deschidem pariurile:

UNDE CREDEŢI CĂ VA AVEA LOC URMĂTORUL ACCIDENT CU UN BMW SERIA 1 M?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.