Imagini inedite: crash test cu Bugatti Veyron

Chiar dacă pare incredibil, înaintea omologării oficiale chiar şi cel mai cunoscut supercar exclusivist a trecut prin probele de crash test. Iată cum arată un Bugatti Veyron la testele oficiale de coliziune!

Acum, după ce producţia celor 300 de exemplare ale exorbitantului coupe Bugatti Veyron a fost, în sfârşit, terminată, iar supercarul de 1.001 CP şi-a găsit fericiţii posesori milionari, iată că avem ocazia să aruncăm o privire şi la modelele mai puţin... norocoase.

Nu ne referim la cele implicate în accidente rutiere, din vina celui de la volan, în principal. Este vorba despre testele de coliziune premergătoare omologării oficiale. Adică un fel de accidente intenţionate, în care inginerii au "dat de zid" cu maşina de peste un milion de euro...

VEZI AICI IMAGINI CU CRASH-TESTELE LUI BUGATTI VEYRON

Crash teste cu Bugatti Veyron de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.