Imagini inedite la Bacău. Mecanicul opreşte locomotiva şi coboară bariera cu mâna pentru a permite trecerea trenului - VIDEO

Un tren care trecea prin oraşul Bacău a fost oprit pentru că un şofer nu a respectat semnalele luminoase şi sonore ale barierei.

Imagini inedite la Bacău. Mecanicul opreşte locomotiva şi coboară bariera cu mâna pentru a permite trecerea trenului - VIDEO Imagini inedite la Bacău. Mecanicul opreşte locomotiva şi coboară bariera cu mâna pentru a permite trecerea trenului - VIDEO

Un tren care trecea prin oraşul Bacău a fost oprit pentru că un şofer nu a respectat semnalele luminoase şi sonore ale barierei. 

Mecanicul de locomotivă a oprit trenul, a coborât şi i-a cerut bărbatului să mute maşina pentru că garnitura să poată trece în siguranţă.

Imaginile pot fi văzute pe Stirileprotv.ro

Şoferul neatent se apropiase prea mult de linia ferată şi bariera a coborât chiar pe maşina lui.

Poliţiştii încearcă acum să îl identifice pe conducătorul auto. El poate rămâne fără permisul de conducere pentru trei luni. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.