Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Chiar dacă lansarea sa a fost amânată pentru ca VW I.D.3 să se bucure de un impact mai bun în cadrul Salonului auto de la Frankfurt, Volkswagen Golf 8 va fi prezentat în curând. Primele imagini ale viitorului model au fost deja postate pe mediile online dar, aproape bizar, VW simte nevoia să ne mai prezinte un model camuflat, ca ultim teaser înainte de prezentarea oficială din octombrie.

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8 Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Viitorul Volkswagen Golf 8 este, probabil, cel mai aşteptat model al anului 2019, chiar dacă oficialii VW încearcă să mute atenţia către noua gamă de modele electrice I.D.. Faptul că acesta va avea premiera la Frankfurt, în timp ce prezentarea oficială a lui Volkswagen Golf 8 a fost amânată scoate în evidenţă importanţa pe care VW o dă noii sale game de modele electrice.

Fotografii ale viitorului Volkswagen Golf 8 au fost deja publicate online, în special după indiscreţia echipei care filma la Madrid un clip de prezentare a viitorului model. Cu toate acestea, VW a ţinut să prezinte acum două zile o imagine-teaser a viitoarei generaţii a bestseller-ului german. Aceasta a fost însoţită de cuvintele şefului de design al grupului Volkswagen, Klaus Bischoff, care pare să nu fie conştient de imaginile care circulă online de ceva vreme.

„În acest moment, nu vom dezvălui toate detaliile noului Golf, dar puteţi deja să vedeţi proporţiile sale elegante. Viitoarea generaţie va fi o adevărată desfătare pentru ochi!” a declarat acesta. Cuvintele de bază care definesc viitoarea generaţie a lui VW Golf sunt electrificare, digitalizare, conectivitate, conducere asistată şi funcţionalitate online.

Viitorul Volkswagen Golf 8 va fi primul model al producătorului din Wolfsburg care va afişa noul logo al companiei. De asemenea, în interior vom vedea o nouă generaţie a cockpit-ului digital Virtual Cockpit, cu ecrane mai generos dimensionate, în stilul celor de la Touareg. Un head-up display de dimensiuni neobişnuit de mari va fi folosit, de asemenea, în premieră. Comenzile vocale vor juca un rol important pentru accesarea celor mai multe funcţii ale maşinii, pe lângă comenzile tactile.

La baza gamei viitorului Volkswagen Golf 8 aşteptăm unităţi turbo pe benzină de 1,0 litru, cu puteri de 95 CP şi 115 CP, precum şi  unităţi cu patru cilindri  de 1,5 litri benzină (130 CP şi 150 CP, acesta din urmă cu sistem mild hybrid şi circuit electric de 48 V) şi 2,0 litri diesel (cu puteri între 136 CP şi 204 CP). Două versiuni hibride cu încărcare la priză vor fi, de asemenea, disponibile. Nu şi electrice, modelele ID vor fi singurele cu propulsie electrică 100%.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.