În curând păgubiţii de la Astra îşi vor primi banii înapoi. Află când

În cursul nopţii trecute, Tribunalul Bucureşti a publicat sentinţa care ...

În curând păgubiţii de la Astra îşi vor primi banii înapoi. Află când În curând păgubiţii de la Astra îşi vor primi banii înapoi. Află când

 

 

În cursul nopţii trecute, Tribunalul Bucureşti a publicat sentinţa care validează falimentul companiei Astra Asigurări. Profit.ro a contactat nişte avocaţi care au declarat că în cel mult două termene de judecată, a căror programare nu poate dura mai mult de o lună, procedura va fi definitivă, iar Fondul de Garantare va putea începe să plătească despăgubiri.

"Cred că sunt şanse foarte mari să avem o decizie finală în maximum o lună de acum", spune un avocat specializat în dreptul asigurărilor citat de Profit.ro. 

Astra a adunat de-a lunugul timpului mai mult de 52.000 de dosare de de daună. Conform unor estimări Fondul va avea de achitat aproximativ 680 de milioane de lei, iar cereri de despăgubire până în prezent au fost depuse de aproximativ 11.200 de persoane.

Citeşte şi Ruşii relansează o maşină celebră, o viitoare concurentă directă pentru Dacia

Citeşte şi FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Citeşte şi Când vor funcţiona radarele fixe de pe DN 1? Avem răspunsul Poliţiei Române

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.