În Vrancea se asfaltează în plin Cod Portocaliu de vreme rea

La începutul acestei săptămâni am prezentat un clip ...

În Vrancea se asfaltează în plin Cod Portocaliu de vreme rea În Vrancea se asfaltează în plin Cod Portocaliu de vreme rea

La începutul acestei săptămâni am prezentat un clip în care vedem cât de „profesionist” se acoperă o groapă de pe o şosea din România. Cazul nu a rămas fără urmări. La Vrancea aflăm că, deşi este Cod Portocaliu de vreme rea, lucrătorii de la drumuri s-au apucat să asfalteze. 

Grăbiţi de autorităţi ca să astupe gropile din Complexul Sportiv Milcovul, acolo unde săptămâna viitoare ar urma să fie inaugurat bazinul olimpic de înot, muncitorii lucrează la foc automat la peticirea străzii, astfel încât autorităţile locale să primească laude de la oficialii de la Bucureşti care vor onora cu prezenţa lor evenimentul. Primarul Facşaniului, Cristi Misăilă, a anunţat că bazinul de înot ar putea fi inaugurat chiar pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, scrie Adevarul.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.