Încă un premiu pentru Fiat

Fiat Linea a primit distincţia Autobest 2008. Titulatura este decernată de către jurnaliştii din Europa Centrală şi de Est, fiind o competiţie similară cu Car of The Year.

Încă un premiu pentru Fiat Încă un premiu pentru Fiat

Titlul a fost acordat de către un juriu internaţional format din 15 ziarişti de specialitate din tot atâtea ţări europene: Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Macedonia, Polonia, Republica Cehă, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina si Ungaria. Procedura de jurizare prevede ca maşina căştigătoare să fie aleasă dintr-un grup de 5 finaliste pe baza a 13 criterii de departajare printre care se numără şi designul, confortul, manevrabilitatea şi raportul calitate preţ.

Fiat Linea s-a clasat pe primul loc cu un total de 850 de puncte, fiind urmată de Kia Cee'd (784), Mazda 2 (705), Skoda Fabia (679) şi Toyota Auris (583).

Acest premiu este cel de-al treilea obţinut de constructorul din Torino, după ce Fiat 500 a primit distincţia supremă europeană Car of The Year 2008 şi Grande Punto a fost văzută drept Carro do Ano 2008 de către jurnaliştii brazilieni.

Fiat Linea este, alături de Fiat Bravo, modelul cu care marca italiană şi-a propus în acest an să revină în forţă în competitivul segment C.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.