Incident grav în Mamaia: Copil de un an, blocat în maşină. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să-l scoată

Autor: Cristian Agatie 19 aug. 2019 Știri auto
Incident grav în Mamaia: Copil de un an, blocat în maşină. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să-l scoată

Potrivit ISU Constanţa, pompierii de la punctul din Mamaia, dar şi un echipaj medical SMURD au intervenit, duminică seara, pentru scoaterea unui copil care a rămas blocat în maşină.

„Copilul era cu bunica şi s-a încuiat maşina”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa. Potrivit acestora, copilul în vârstă de un an a fost evacuat din maşină după ce pompierii au spart geamul.

Vă reamintim că sub nicio formă nu trebuie să lăsaţi în maşină copii sau animale, chiar dacă maşina este parcată la umbră. O maşină lăsată la soare se poate încinge în câteva minute la temperaturi care pot pune în pericol viaţa unui om sau animal. În cazul copiilor mici pericoluli este şi mai mare, deoarece aceştia nu au posibilitatea de a-şi regla eficient temperatura corpului, iar deshidratarea se produce rapid.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide