Incident grav în Mamaia: Copil de un an, blocat în maşină. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să-l scoată

Un copil în vârstă de numai un an a rămas, duminică seara, blocat într-o maşină în staţiunea Mamaia. Pompierii constănţeni care au intervenit au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii pentru a scoate copilul din maşină.

Incident grav în Mamaia: Copil de un an, blocat în maşină. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să-l scoată Incident grav în Mamaia: Copil de un an, blocat în maşină. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul ca să-l scoată

Potrivit ISU Constanţa, pompierii de la punctul din Mamaia, dar şi un echipaj medical SMURD au intervenit, duminică seara, pentru scoaterea unui copil care a rămas blocat în maşină.

„Copilul era cu bunica şi s-a încuiat maşina”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa. Potrivit acestora, copilul în vârstă de un an a fost evacuat din maşină după ce pompierii au spart geamul.

Vă reamintim că sub nicio formă nu trebuie să lăsaţi în maşină copii sau animale, chiar dacă maşina este parcată la umbră. O maşină lăsată la soare se poate încinge în câteva minute la temperaturi care pot pune în pericol viaţa unui om sau animal. În cazul copiilor mici pericoluli este şi mai mare, deoarece aceştia nu au posibilitatea de a-şi regla eficient temperatura corpului, iar deshidratarea se produce rapid.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.