Incidentul s-a întâmplat chiar în staţie (video)

Cu scuzele de rigoare

Incidentul s-a întâmplat chiar în staţie (video) Incidentul s-a întâmplat chiar în staţie (video)

Regia Autotonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, vineri, că angajatul care a umplut de zăpadă, cu plugul-perie care acţiona pentru deszăpezire, un pieton care aştepta în refugiul de tramvai va fi cercetat disciplinar.

"Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident", informează RATB într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Un bucureştean a filmat, vineri, şi ulterior postat pe Facebook, momentul în care şoferul unui plug-perie deszăpezea şinele de tramvai din Capitală, aruncând zăpadă pe oamenii din staţie. Pasagerii nu au avut unde să se refugieze, întrucât circulau maşini pe stradă. Persoana care a filmat incidentul a susţinut că erau nouă oameni în staţie şi a crezut până în ultimul moment că utilajul cu plug va încetini.

VIDEO AICI CU INCIDENTUL RATB ÎN STAŢIE

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.