INCREDIBIL: Aproape 20 de răsturnări în doar 30 de secunde!

Un participant ghinionist la o cursă de hill climb din Emiratele Arabe le-a dat spaime spectatorilor cu o serie spectaculoasă de răsturnări.

Concursurile de hill climb reprezintă o mare atracţie pentru împătimiţii sporturilor cu motor mai puţin obişnuite. Emiratele Arabe Unite au şi ele o astfel de cursă, foarte celebră în Orientul Mijlociu, la care participă milionarii sătui de liniuţele de pe autostradă, cu zeci de buggy-uri nervoase, gata de escaladat dunele.

Cea mai înaltă dintre acestea, Tal Mireb, a făcut de curând o victimă printre piloţi. Acesta a ajuns aproape de vârful dunei, dar întoarcerea la bază s-a petrecut printr-o serie spectaculoasă de răsturnări, în urma cărora maşina a fost distrusă aproape complet. Pilotul, însă, a scăpat teafăr, spre marea mirare a spectatorilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.