Industria auto în 2020

Toyota crede că în 2020 toate maşinile vor fi hibride, evoluţia în acest domeniu urmând să fie fulminantă în următorii ani.

Industria auto în 2020 Industria auto în 2020

Justin Ward, manager la Toyota Technical Center la departamentul de trenuri de rulare, a declarat că în anul 2020 probabil orice model comercializat va avea ca opţiune o platformă hibridă. Până atunci se va munci foarte mult asupra modelelor alternative pentru a înfrânge problemele legate de schimbările globale de climă.

În ceea ce priveşte producătorul japonez, preferă să nu se concentreze pe diesel sau maşini strict electrice, mai ales dacă avem în vedere modul în care se produce curentul electric. De aceea, Toyota va continua să dezvolte tehnologia celulelor de combustibil şi să-şi eficientizeze tot mai mult actualul Hybrid Synergy Drive.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.