Întâlnire Hyundai Club

În acest weekend, Hyundai Club organizează întâlnirea posesorilor Hyundai. Întâlnirea marchează cinci ani de activitate a clubului iar acţiunea este sprijinită de importatorul Hyundai în România.

Întâlnire Hyundai Club Întâlnire Hyundai Club

Membrii Hyundai Club organizează în data de 19 martie întâlnirea posesorilor Hyundai.

Evenimentul se va desfăşura la locaţia-restaurant "Regina Nopţii", din Păuleşti (în imediata apropiere a oraşului Ploieşti) - http://reginanoptii.com/

Hyundai Club sărbătoreşte împlinirea a cinci ani de activitate. Importatorul Hyundai în România susţine activitatea clubului facilitând accesul participanţilor la cele mai noi modele şi servicii ale mărcii.

Desfăşurator eveniment:

09.00 - întâlnire parcare Ikea, Bucureşti (plecarea are loc grupat sau individual din alte locaţii)

09.30 - plecare către Ploieşti

11.00 - sosire la locaţie Regina Nopţii, Pauleşti

11.00-13.00 - sesiuni drive test;

- sesiune prezentare oferte şi detalii produse;

13.00-15.00 - prânz şi socializare

15.00-15.30 - prezentare Hyundai Auto România

15.30 - 16.00 - sesiune concursuri (premii: materiale promoţionale Hyundai, piese revizie, drive test pentru o săptămână, etc).

16.00 - plecare de la locaţie

Posesorii Hyundai şi toţi cei interesaţi de produsele mărcii sunt aşteptaţi sâmbăta, 19 martie, începând cu ora 11:00, la evenimentul Hyundai Club.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.