Investiţiile Primăriei când noi avem poteci în loc de străzi

Paştele revelaţiilor pentru autorităţi

Investiţiile Primăriei când noi avem poteci în loc de străzi Investiţiile Primăriei când noi avem poteci în loc de străzi

În timp ce tot Facebook-ul e plin de post-uri în care lumea filmează şi pozează drumuri ca după bombardament, după prima zăpadă cât de cât sesizabilă. În timp ce toate reţelele sociale sunt pline de imagini cu bălţi prin care bucureştenii înoată, unul dintre aceşti useri a prins în coloană la semafor camionul gigantic pe care au fost aliniaţi iepuri gigantici, nişte figurine aurii. Ei sunt surpriza Gabrielei Firea pentru Sărbătorile de Paşti care vin. Şi Alice ar fi fost invidioasă dacă ar fi văzut cât de mari şi strălucitori sunt iepuroii primarului Bucureştiului – să vă reamintim că este a şasea mare capitală europeană după Brexit. Probabil că asta l-a motivat pe primar să ia cei mai mari iepuri.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.