Jaguar ar putea produce o compactă cu tracţiune faţă

Constructorul britanic pare să aibă în plan dezvoltarea unui model de dimensiuni mai mici, cu tracţiune faţă, ca modalitate de satisfacere a normelor de dioxid de carbon ce urmează să fie impuse de UE.

Jaguar ar putea produce o compactă cu tracţiune faţă Jaguar ar putea produce o compactă cu tracţiune faţă

Conform celor de la Autocar, constructorul britanic Jaguar ia în serios opţiunea dezvoltării unui model de dimensiuni mai mici decât orice se poate regăsi în gama la acest moment. Aceasta ar putea fi văzută ca o soluţie la înăsprirea normelor de poluare ce urmează să fie impuse de Uniunea Europeană până în anul 2020.

Astfel, emisiile de dioxid de carbon calculate pe întrega gamă a unui constructor nu vor trebui să depăşească pragul de 95 g/km, deşi în prezent politicienii europeni cu interese mai ecologice se bat pentru un prag mult mai scăzut, între 68 şi 78 g/km.

Deşi nu există informaţii oficiale, Jaguar ar trebui să facă investiţii masive în producerea noului model, care însă nu garantează şi vânzări care să aducă profit. În galeria foto puteţi regăsi câteva randări realizate de Frederik Bjorn Tjellesen, care înfăţişează o posibilă variantă de design pentru un viitor model Jaguar de dimensiuni compacte.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.