Jaguar F-Type Coupe se alătură răufăcătorilor britanici. Like a sir!

Noul Jaguar F-Type Coupe e pus pe fapte rele şi pentru a-şi duce la capăt planurile diabolice s-a aliat cu câţiva răufăcători notorii de origine britanică.

Jaguar F-Type Coupe se alătură răufăcătorilor britanici. Like a sir! Jaguar F-Type Coupe se alătură răufăcătorilor britanici. Like a sir!

În caz că vă întrebaţi de ce băieţii răi din filmele de la Hollywood sunt interpretaţi de actori britanici, noul Jaguar F-Type Coupe v-ar putea răspunde la întrebare. Felina britanică face echipă cu Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston şi Mark Strong - vă lăsăm pe voi să vă reamintiţi în ce filme i-aţi văzut - în încercarea de a cuceri planeta.

Din fericire, vorbim doar de o reclamă pentru Super Bowl gândită şi regizată cu stil. Like a sir, vorba englezului:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.