Kia c'eed Plus

Nu suntem siguri că denumirea noului monovolum bazat pe modelul coreean de clasă compactă va fi Kia c'eed Plus, dar, în acest caz, cei de la Volkswagen ar putea avea o problemă.

Kia c'eed Plus Kia c'eed Plus
Volkswagen ar putea protesta datorită similitudinii cu denumirea lui VW Golf Plus, un semimonovolum plasat între Golf şi Touran. Pe de altă parte, Kia c'eed Plus ar putea deveni cea mai vândută maşină a segmentului monovolumelor compacte, dacă vine cu acelaşi arme ca şi modelul de bază: preţ mic, garanţie extinsă, calitate bună şi echipare bogată.

În ce priveşte spaţiul interior, acesta este destinat, culmea, doar pentru patru persoane, iar portbagajul va fi suficient de încăpător. Noua maşină va fi dezvăluită publicului cu ocazia Salonului Auto Paris 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.