Kia Motors a câştigat trei premii pentru design

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Kia Motors a câştigat trei prestigioase premii „iF Design”. Modelele premiate au fost: noul sedan sportiv Kia Stinger, crossover-ul Stonic şi Picanto fiecare premiate în categoria „Product Design”.

Anul 2018 este al doilea an consecutiv în care Kia câştigă trei premii iF Design şi al nouălea an consecutiv în care compania este onorată cu prestigiosul premiu. Acest ultim hat-trick duce la 15 numărul total al premiilor iF design primite de Kia.

Stinger, proiectat la Centrul de Design European al Kia din Frankfurt, Germania, se potriveşte cu designul clasic al unui gran turismo, cu un interior spaţios şi încântător. Având inspiraţie din modelele „grand tourer” din anii ’70, Stinger are proporţiile elegante ale unui model fastback şi o formă musculară în partea de jos a aripilor, evidenţiind puterea livrată punţii spate.

Citeşte şi Un roman şi-a făcut un Audi cu care a ajuns pe toate site-urile mari de afară

Citeşte şi Planul de Calitate a Aerului ne obligă să lăsăm maşinile acasă

Desenat de asemenea în Frankfurt, Stonic, modelul de debut al Kia în segmentul crossover compact, oferă un design exterior îndrăzneţ şi frapant, combinat cu poziţia de condus mai înaltă şi cu un aspect de SUV practic. Este cel mai personalizabil automobil pe care l-a construit vreodată Kia, oferind cumpărătorilor posibilitatea alegerii unei game largi de combinaţii de două tonuri de culori la exterior şi interior.

A treia generaţie Kia Picanto – cel mai mic automobil Kia – vine cu un caracter tineresc şi energic în segmentul A. Se mândreşte cu un design nou şi distinctiv şi un interior high-tech de înaltă calitate, cu un potenţial imens de personalizare. În pofida dimensiunilor sale compacte, designul inteligent al noului Picanto îl propune ca unul dintre cele mai spaţioase automobile din clasa sa.

Citeşte şi Singura limuzină Ferrari care pe care nu o doreşte nimeni

Citeşte şi Opţiunile de mâine care lipsesc pe maşinile de azi

Citeşte şi Mercedes face risipă de putere pe noul G63Comentarii
Inchide