Kia pregăteşte un nou crossover în familia Ceed

Noul crossover Ceed va primi un nume şi va fi dezvăluit în cursul acestui an.

Kia pregăteşte un nou crossover în familia Ceed Kia pregăteşte un nou crossover în familia Ceed

Kia a avut întotdeauna o abordare deschisă şi creativă a diferitelor stiluri de design şi caroserii. Multe dintre ele au fost luate în considerare, şi, în proiectarea noii game Ceed.

Acum, cu o idee care se află deasupra tuturor celorlalte, Kia este pregătită să primească un nou model în familia gamei Ceed.

„Este vorba despre un alt stil, un alt tip de automobil, unul care consid-erăm că merită să fie un nou membru al familiei Ceed. Acesta va face gama Ceed mai puter-nică şi chiar mai captivantă, mai atrăgătoare pentru consumatorii europeni. Designul său nu va avea nimic în comun cu cel pe care l-aţi văzut până acum în familia Ceed. Aceasta va fi următoarea mare surpriză din partea Kia” explică Gregory Guillaume, Vice Preşedinte de Design al Kia Mo-tors Europe.

Odată cu sosirea noilor modele Ceed, Ceed Sportswagon şi ProCeed, cea mai bine vândută gamă de modele Kia nu a încetat să crească, iar cel mai nou membru va face din nou valuri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.