Lamborghini a atins un nou record de producţie. Fabrica din Sant'Agata Bolognese duduie

Lamborghini a raportat producţia a ...

Lamborghini a atins un nou record de producţie. Fabrica din Sant'Agata Bolognese duduie Lamborghini a atins un nou record de producţie. Fabrica din Sant'Agata Bolognese duduie

În octombrie, Lamborghini a raportat producţia a 7000 de Aventador şi 9000 de Huracán, o performanţă record pentru producătorul de super-car-uri. Cinci luni mai tarziu, Lamborghini a anuntat ca fabrica din Sant'Agata Bolognese a atins un nou record de producţie - 10.000 de unităţi Huracan în doar patru ani. 

Citeşte şi Ianis preia ştafeta. Detalii despre maşina pe care a primit-o fiul lui Hagi - FOTO

Desigur, aceste cifre nu par impresionante, dar nu uitaţi că Lamborghini operează de la un singur centru de producţie din localitatea italiană Sant'Agata Bolognese. De asemenea, Huracan se produce de numai 4 ani, acesta având debutul la Salonul Auto de la Geneva din 2014.

La fel ca Huracán cu numărul 9.000, unitatea cu numărul 10.000 care iese de pe linia de asamblare este un record, de data aceasta vopsit în Verde Mantis pentru a onora Huracan GT3 care a terminat primul în clasa sa la Cursa de anduranţă de 24 de ore de la Daytona, în ianuarie. Această maşină va fi livrată unui client norocos din Canada.

Lamborghini a construit 2642 de unităţi doar în 2017. În acest ritm, volumul producţiei masinii va depăşi Gallardo în doar câţiva ani. Amintiţi-vă că i-a luat 10 ani pentru a construi 14,022 de Gallard, care este cel mai bine vândut model Lamborghini.

Citeşte şi Bosch angajează în România. Pe posturile astea se poate angaja oricine


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.