Lamborghini Huracán Spyder: imagini şi informaţii oficiale

Autor: Andrei Ştirbu acum 4 ani Știri

Zvonurile din ultimele săptămâni s-au confirmat astăzi: Lamborghini a adus la Salonul Auto de la Frankfurt 2015 versiunea Spyder a lui Huracán, adică un roadster care să te ajute să asimilezi mai bine sunetul motorului V10. Una care, după cum arată clipul de mai jos, rupe Ceru-n două.

Diferenţele faţă de versiunea coupé sunt relativ puţine. A apărut un buton în plus pe consola centrală, cel care operează cea de-a doua schimbare: plafonul fix, din metal a fost înlocuit cu unul din material textil, retractabil în doar 17 minute la o viteză de până la 50 km/h. Acoperişul textil este disponibil în versiunile de culoare negru, maro sau roşu.

Motorizarea a rămas aceeaşi: V10-le de 5,2 litri livrează tuturor roţilor 610 cai-putere la 8.250 rpm şi 560 de Newtoni-metru la 6.500 rpm, propulsând spyderul de 1.542 de kilograme de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde şi până la o viteză maximă de 324 km/h. 

Lamborghini Huracán Spyder porneşte de la 186.450 € (fără taxe incluse) iar noi începem să căutăm bani în stânga şi-n dreapta. Poate e din cauză că ne-am uitat prea mult la galeria fotoComentarii
Inchide