Lamborghini Huracán Spyder: imagini şi informaţii oficiale

Mezinul restrânsei familii Lamborghini s-a prezentat şi într-o versiune mai romantică, Spyder.

Lamborghini Huracán Spyder: imagini şi informaţii oficiale Lamborghini Huracán Spyder: imagini şi informaţii oficiale

Zvonurile din ultimele săptămâni s-au confirmat astăzi: Lamborghini a adus la Salonul Auto de la Frankfurt 2015 versiunea Spyder a lui Huracán, adică un roadster care să te ajute să asimilezi mai bine sunetul motorului V10. Una care, după cum arată clipul de mai jos, rupe Ceru-n două.

Diferenţele faţă de versiunea coupé sunt relativ puţine. A apărut un buton în plus pe consola centrală, cel care operează cea de-a doua schimbare: plafonul fix, din metal a fost înlocuit cu unul din material textil, retractabil în doar 17 minute la o viteză de până la 50 km/h. Acoperişul textil este disponibil în versiunile de culoare negru, maro sau roşu.

Motorizarea a rămas aceeaşi: V10-le de 5,2 litri livrează tuturor roţilor 610 cai-putere la 8.250 rpm şi 560 de Newtoni-metru la 6.500 rpm, propulsând spyderul de 1.542 de kilograme de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde şi până la o viteză maximă de 324 km/h. 

Lamborghini Huracán Spyder porneşte de la 186.450 € (fără taxe incluse) iar noi începem să căutăm bani în stânga şi-n dreapta. Poate e din cauză că ne-am uitat prea mult la galeria foto...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.