Land Rover şi Jaguar gata de vânzare

Cele două mărci britanice de prestigiu sunt aproape de a fi vândute de către Ford producătorului indian Tata pentru suma de un miliard de lire sterline.

Land Rover şi Jaguar gata de vânzare Land Rover şi Jaguar gata de vânzare
După şase luni de negocieri pentru Land Rover şi Jaguar, Ford a rămas cu trei competitori: Tata, Mahindra şi grupul american One Equity. Cele mai mari şanse le are unul din cei doi producători din India, urmând ca Tata să fie numit participant preferenţial la licitaţie.

Suma tranzacţionată se va ridica la 1 miliard de lire sterline, deşi negocierile vor continua pentru stabilirea unui preţ aferent motoarelor livrate în continuare de Ford. De asemenea vor trebui discutate şi problemele referitoare la fondurile de pensii. Cei 15.000 de muncitori din cele trei fabrici din Marea Britanie vor avea pe moment slujbele asigurate, însă în viitor nu este exclus ca Tata să mute capacităţile de producţie în India.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.