Licitaţia record - o farsă!

Se pare că au avut dreptate cei reticenţi: TMZ.com anunţă că ofertantul celor 10 milioane USD s-aretras din licitaţie.

Licitaţia record - o farsă! Licitaţia record - o farsă!
Dacă ar fi fost reală, licitaţia pentru celebrul General Lee al lui John Schneider ar fi devenit un record pentru tranzacţiile auto pe internet. Din nefericire pentru proprietar, William Fisher, cel care a licitat aproape 10 milioane USD pentru starul Dodge Charger, nu s-a mai prezentat la termenul stabilit, iar actorul ia în considerare o acţiune în justiţie, după cum au declarat avocaţii acestuia pentru TMZ.com.

Totuşi, licitaţia de pe eBay are şi consecinţe favorabile: John Shneider a primit oferte de la mai multe case de licitaţii, suma care ar putea fi obşinută ridicându-se în jurul a 5 milioane USD. Din nefericire pentru eBay, această farsă mediatizată pune sub semnul întrebării tranzacţiile de valori foarte mari şi sistemele de control şi securitate care ar trebui aplicate în viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.