Limită de viteză de 80 km/oră pe Autostrada Soarelui

Restricţii dure pe autostradă din cauza reparaţiilor.

Limită de viteză de 80 km/oră pe Autostrada Soarelui Limită de viteză de 80 km/oră pe Autostrada Soarelui

La ora actuală, pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreţinere curentă, informează un comunicat CNAIR.

Lucrările vor fi întrerupte pe 25 aprilie 2019 la ora 24.00 şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, spre şi dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu şi Drajna. Se vor menţine însă restricţii de viteză (80 km/h) pe un sector de 6 km cuprins între cele două noduri rutiere menţionate mai sus.

Limita de viteză de 80 km/oră pe tronsonul Bucureşti-Fundulea

Pe sectorul de beton al A2, cu o lungime de 24 de kilometri, ( Bucureşti – Fundulea) sunt instituite restricţii de viteză de 80 km/h, care vor fi menţinute până la finalizarea reparaţiilor capitale.

Instituţia aminteşte că pe sectorul de beton al A2, cuprins între Bucureşti şi Fundulea, au fost efectuate lucrări de plombare pentru menţinerea viabilităţii drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparaţii capitale.

Pe sectorul de drum în cauză reparaţiile s-au desfăşurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje şi muncitori proprii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.