Lumma Design CLR X530

Lumma a prezentat noul său proiect pentu BMW X5, denumit CLR X530, îmbunătăţind performanţele propulsorului şi aspectul vizual.

Lumma Design CLR X530 Lumma Design CLR X530
Lumma a îmbunătăţit performanţele motorului V8 de 4,8 litri, ridicând puterea acestuia cu 28 CP şi cuplul cu 35 Nm prin utilizarea altei unităţi de control a motorului (ECU). Pentru Essen Motorshow este disponibilă şi o variantă care dezvoltă 530 CP, prin adoptarea unui compresor mecanic.. În ceea ce priveşte aspectul vizual, sunt disponibile trei variante de design (Racing 1, Racing 2 şi Racing 3) ale janţelor de 22", în funcţie de preferinţele clientului, toate trei fiind "încălţate" cu pneuri ultra-performante Toyo sau Yokohama. Suspensia sport şi garda la sol redusă cu 40 mm vor asigura ţinuta de drum sportivă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.