Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

Şoferul unei maşini care aparţine Ministerului Afacerilor Interne a fost filmat în timp ce efectua o depăşire neregulamentară pe linia continuă, într-o curbă fără vizibilitate. Potrivit publicaţiei Monitorul de Suceava, maşina aparţine Prefecturii Suceava.

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

Un autoturism Dacia Duster cu număr de înmatriculare de la Ministerul de Interne a fost filmat cu camera de bord a unei alte maşini în timp ce efectua o depăşire peste linia continuă într-o curbă fără vizibiliate pe DN17A, între Palma şi Suceviţa. Din videoclip se observpă cum maşina MAI, cu numărul de înmatriculare MAI44616 stă în spatele unui alt autoturism care rulează mai încet, într-o zonă cu viraje succesive.

Înaintea unei curbe strânse la dreapta, şoferul autospecialei îşi pierde răbdarea şi se angajează în depăşire, în ciuda faptului că viizibilitatea era aproape inexistentă. Manevra riscantă a durat neobişnuit de mult, ca şi când şoferul maşinii MAI ar fi ezitat să depăşească maşina din faţă, cu toate că se deplasa în paralel cu aceasta, pe sensul opus.

„Ai văzut unde se bagă ăsta?”, „E de la Poliţie, nu vezi?” - este dialogul dintre cei doi bărbaţi aflaţi în maşina din spate, cea în care se află camera de bord.

Click aici pentru video

De regulă, poliţiştii nu se sesizează în cazurile în care există filmări cu abatteri grave la legea rutieră, invocând fapătul că imaginile nu sunt înregistrate cu un mijloc omologat, care să fie acceptat de instanţele de judecată. Cu atât mai puţin ne aşteptăm la măsuri în acest caz, când este vorba de o maşină a Ministerului de Interne.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.