Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 12 sept. 2019 Știri auto
Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate – VIDEO

Un autoturism Dacia Duster cu număr de înmatriculare de la Ministerul de Interne a fost filmat cu camera de bord a unei alte maşini în timp ce efectua o depăşire peste linia continuă într-o curbă fără vizibiliate pe DN17A, între Palma şi Suceviţa. Din videoclip se observpă cum maşina MAI, cu numărul de înmatriculare MAI44616 stă în spatele unui alt autoturism care rulează mai încet, într-o zonă cu viraje succesive.

Înaintea unei curbe strânse la dreapta, şoferul autospecialei îşi pierde răbdarea şi se angajează în depăşire, în ciuda faptului că viizibilitatea era aproape inexistentă. Manevra riscantă a durat neobişnuit de mult, ca şi când şoferul maşinii MAI ar fi ezitat să depăşească maşina din faţă, cu toate că se deplasa în paralel cu aceasta, pe sensul opus.

„Ai văzut unde se bagă ăsta?”, „E de la Poliţie, nu vezi?” – este dialogul dintre cei doi bărbaţi aflaţi în maşina din spate, cea în care se află camera de bord.

Click aici pentru video

De regulă, poliţiştii nu se sesizează în cazurile în care există filmări cu abatteri grave la legea rutieră, invocând fapătul că imaginile nu sunt înregistrate cu un mijloc omologat, care să fie acceptat de instanţele de judecată. Cu atât mai puţin ne aşteptăm la măsuri în acest caz, când este vorba de o maşină a Ministerului de Interne.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide