Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Transilvania – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 09 sept. 2019 Știri auto
Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Transilvania – VIDEO

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii, a fost făcut de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens de mers. Acesta l-a postat pe Facebook, pe pagina Info Trafic 24. Postarea a atras repede sute de comentarii şi redistribuiri, peste 50 de mii de persoane urmărind videoclipul.

În imagini se vede cum maşina se deplasează cu viteză pe contrasens. În mod periculos, şoferul merge pe banda de viteză a autostrăzii, nu pe cea de urgenţă, care este de regulă folosită frecvent pentru astfel de manevre periculoase. 

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola – VIDEO

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, şoferul care a filmat o maşină pe contrasens pe A3, Bucureşti-Ploieşti, a sunat şi la 112.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide