Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Transilvania - VIDEO

Un şofer a filmat o maşină care se deplasa pe contrasens pe autostrada Transilvania, între Turda şi Câmpia Turzii din judeţul Cluj. Imaginile au fost fost postate pe reţelele de socializare, iar videoclipul s-a viralizat, adunând zeci de mii de vizualizări într-un timp record.

Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Transilvania - VIDEO Maşină filmată în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Transilvania - VIDEO

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii, a fost făcut de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens de mers. Acesta l-a postat pe Facebook, pe pagina Info Trafic 24. Postarea a atras repede sute de comentarii şi redistribuiri, peste 50 de mii de persoane urmărind videoclipul.

În imagini se vede cum maşina se deplasează cu viteză pe contrasens. În mod periculos, şoferul merge pe banda de viteză a autostrăzii, nu pe cea de urgenţă, care este de regulă folosită frecvent pentru astfel de manevre periculoase. 

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, şoferul care a filmat o maşină pe contrasens pe A3, Bucureşti-Ploieşti, a sunat şi la 112.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.