Mercedes-Benz SLR McLaren, glorificat de SLR Club la Tour du Soleil

V-aţi întrebat vreodată ce poate fi mai frumos ca un Mercedes-Benz SLR McLaren, pe un drum însorit, cu o panoramă de senzaţie? Vă spunem noi: mai multe SLR-uri pe un drum însorit, cu o panoramă de senzaţie.

Mercedes-Benz SLR McLaren, glorificat de SLR Club la Tour du Soleil Mercedes-Benz SLR McLaren, glorificat de SLR Club la Tour du Soleil

Unii dintre noi merg la un fotbal cu prietenii, doar ca să-şi ţină aprinsă pasiunea pentru acest sport (şi condiţia fizică, în cazul unora). În cealaltă parte a continentului, băieţii ăştia fac, în principiu, acelaşi lucru. Şi se ia maşina de mai jos, care arată aşa în oraş:

Şi se duce fain frumos la munte, la soare şi iarbă verde, pentru a se bucura şi ea de aerul curat şi dulce.

Sau oarecum. Pasiunea acestor oameni se numeşte Mercedes-Benz SLR McLaren iar punctul maxim în care aceasta este manifestată se numeşte SLR Club Tour du Soleil. Sau Turul Soarelui, în traducere liberă.

Fericiţii posesori înscrişi în Club SLR au ales ca traseu de plimbare o rută de 1.000 km, care să lege regiunea Provenţa din Franţa şi Barcelona.

Aşa că s-au pus pe condus şi şi-au plimbat bijuteriile pe drumuri cu peisaje superbe, în maşini superbe, pe o vreme superbă. Prea mult "superb", e adevărat, dar aruncaţi o privire în galeria foto şi veţi înţelege de ce am abuzat de acest adjectiv mai devreme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.