Mercedes ML - Rechemare în service

Producătorul german este nevoit să recheme în service în Statele Unite ale Americii aproape 103.000 de exemplare ML cu probleme la sistemul de direcţie.

Mercedes ML - Rechemare în service Mercedes ML - Rechemare în service

Strânşi cu uşa de cei de la NHTSA, oficialii Mercedes Benz se vâd nevoiţi să cheme în service 102.954 modele ML produse între 1998 şi 2003. Organizaţia americană de securitate a traficului a declarat că nu există încă accidente legate de această problemă, dar cum ea există trebuie rezolvată.

Singurele date pe care le ştim se referă la o problemă la sistemul de direcţie, suficient cât să ne dăm seama că aceasta poate pune în pericol viaţa pasagerilor. Modelele vor ajunge în atelierele Mercedes începând cu luna viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.