Moarte lui SRT Viper, trăiască Dodge Viper! Din nou...

Odată cu preluarea completă a grupului Chrysler de către italienii de la Fiat, experimentul americanilor de a transforma divizia SRT (Street Racing Technology) într-o marcă de sine stătătoare a luat sfârşit.

Moarte lui SRT Viper, trăiască Dodge Viper! Din nou... Moarte lui SRT Viper, trăiască Dodge Viper! Din nou...

Atunci când a fost lansată, cea mai nouă generaţie a modului american Viper a purtat numele SRT, şi nu Dodge. Motivul din spatele acestei decizii a fost transformarea diviziei Street Racing Technology (SRT) într-o marcă de sine stătătoare.

Din fericire, însă, experimentul (eşuat) al americanilor s-a terminat, fiindcă SRT a revenit la starea iniţială, şi anume la aceea de divizie a mărcii Dodge, scrie Jalopnik. Altfel spus, Viperul se va numi de acum înainte Dodge Viper, şi nu SRT Viper. Adică aşa cum îl ştim de mic.

Primul Viper. DODGE Viper, nu SRT Viper

Totodată, această schimbare înseamnă că modelul Chrysler 300 SRT va fi scos din producţie, în vreme ce SUV-ul Jeep Grand Cherokee SRT va continua să fie construit.

Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei în care grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA) îşi anunţă planurile pentru următorii cinci ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.