Modul în care s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Designerul a mers aproape un kilometru în afara drumului – VIDEO

Autor: Mediafax 30 apr. 2019 Știri auto
Modul în care s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Designerul a mers aproape un kilometru în afara drumului – VIDEO

Varianta sinuciderii este exclusă în acest moment în cazul lui Răzvan Ciobanu, au declarat, luni, reprezentanţii Poliţiei Constanţa, care susţin că toate datele de la faţa locului indică faptul că designerul era singur în maşină în momentul accidentului, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, a declarat, luni, că accidentul rutier în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a produs pe DJ 226, la intrarea în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus Munteanu.

Anchetatori au verificat locul producerii accidentului, dar şi interiorul maşinii şi toate au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul, Răzvan Ciobanu, se afla singur în autoturism.

VIDEO

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic şi maşina condusă de Răzvan Ciobanu.

„Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului”, a mai spus Munteanu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa arată că este exclusă variante unei sinucideri a designerului.

„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă”, a adăugat Andreea Munteanu.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci. 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide