Montaj în premieră pe axul unui drum naţional (video)

Să fie cum spun ei

CNAIR (exCNADNR) a montat în premieră în România, parapet pe cablu pe axul unui drum naţional.


Parapetul a fost montat pe DN2, în zona localităţii Afumaţi pe o lungime de 2 km şi este experimental, fiind monitorizat, soluţia urmând a fi extinsă şi pe alte drumuri naţionale.


Acastă soluţie este implementată în vederea reducerii substanţiale a numărului de accidente frontale pe sectoarele de drumuri naţionale aglomerate cu două benzi pe sens.


Precizăm că acest tip de parapet, montat până acum lateral, şi-a demonstrate utilitatea în cazul părăsirii sensului de mers a autovehiculelor şi în ceea ce priveşte siguranţa preluării şocului în cazul unei coliziuni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.