Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld

În lumea life-style, calendarele Pirelli sunt aşteptate cu sufletul la gură. Calendarul Pirelli 2011 poartă amprenta celebrului Karl Lagerfeld şi se numeşte "Mythology". Încercaţi să găsiţi o legătură între imagini şi domeniul auto...

Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld

Calendarul Pirelli 2011 a fost prezentat la Moscova, cu ocazia unui eveniment grandios de la teatrul Stanislavsky and Nemirovich-Danchenko. Este cea de-a 38 ediţie a unui calendar care, în fiecare an, este aşteptat cu sufletul la gură de lumea life-style.

Calendarul Pirelli 2011 poartă amprenta celebrului fotograf Karl Lagerfeld, care prezintă, într-un mod lipsit de inhibiţii, una dintre cele mai mari pasiuni ale fotografului: mitologia greacă şi romană. O temă legată de istoria şi cultura umanităţii, dar care se potriveşte şi cu faptul că Pirelli s-a născut în urmă cu 140 de ani.

Calendarul cuprinde un număr de 36 de fotografii, în care sunt surprinşi 21 de protagonişti în diverse ipostaze, care, trecând peste caracterul erotic al calendarului, întruchipează zei şi zeiţe, precum şi alte personaje mitologice. Au pozat 15 fotomodele, 5 bărbaţi modele, dar şi actriţa Julianne Moore.

Pe pagina următoare puteţi citi tot comunicatul de presă pentru Calendarul Pirelli 2011, iar în galeria foto puteţi admira pozele lui Karl Lagerfeld. Din păcate, doar câteva dintre ele sunt la o rezoluţie mare, restul fiind doar un preview.

VEZI POZELE DIN CALENDARUL PIRELLI 2011

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.