Ne luăm 8 ca să fim în rând cu lumea sau facem rate pentru X?

Test în redacţie cu regele telefoanelor

Ne luăm 8 ca să fim în rând cu lumea sau facem rate pentru X? Ne luăm 8 ca să fim în rând cu lumea sau facem rate pentru X?

Prezentarea Apple de la începutul lunii septembrie m-a lăsat pe de-o parte entuziasmat pentru iPhone X şi pe cealaltă parte dezamăgit de designul noilor modele din gama iPhone 8. În timp ce X vine cu un ecran complet nou, un design semnificativ schimbat şi o nouă metodă de autentificare, iPhone 8 de la depărtare arată ca un iPhone 6, lucru care limitează entuziasmul, în ciuda faptului că din punct de vedere hardware vorbim despre unul dintre cele mai performante telefoane de pe piaţă. Este oare design-ul aşa important pentru un telefon?


CITEŞTE AICI CONTINUAREA TESTULUI CU IPHONE 8 ŞI AFLĂ DACĂ E ATÂT DE BUN CA SĂ MERITE BANII

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.