Nissan 370Z a primit un facelift pentru Salonul Auto Paris 2012

Nissan a publicat primele imagini şi detalii despre facelift-ul pe care l-a primit coupe-ul 370Z înainte de Salonul Auto Paris 2012. Modelul împrospătat va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Nissan 370Z a primit un facelift pentru Salonul Auto Paris 2012 Nissan 370Z a primit un facelift pentru Salonul Auto Paris 2012

Japonezii de la Nissan au împrospătat coupe-ul 370Z înainte de Salonul Auto Paris 2012. Modificările includ o bară faţă restilizată, care încorporează o pereche de lumini de zi cu LED-uri verticale, şi o grilă a radiatorului rotunjită, fără „colţii” care definesc în prezent faţa maşinii.

Cei de la Nissan spun că 370Z va avea de-acum înainte un interior de o calitate mai bună, precum şi etriere vopsite în roşu, jante noi de 18 şi 19 ţoli şi o  paletă de culori îmbogăţită cu două nuanţe noi pentru exterior – Magma Red şi Midnight Blue.

Schimbările pentru modelul 2013 se rezumă la cosmetizarea interiorului şi a exteriorului. Suspensia şi motorul V6 de 3.7 litri care dezvoltă 328 de cai putere rămân aceleaşi ca până acum.

De fapt, modificările pe care Nissan le-a făcut coupe-ului pentru piaţa europeană sunt aceleaşi pe care versiunea americană a modelului le-a primit pentru Salonul Auto de la Chicago din februarie.

În Europa, Nissan 370Z facelift va fi prezentat la Salonul Auto Paris 2012 şi va ajunge la dealeri la începutul anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.