Nissan X-Trail FCV - Timp pe Nurburgring

Turul rapid pe Nurburgring a devenit isterie internaţională. Au început să stabilească recorduri acum şi maşinile propulsate de hidrogen.

Nissan X-Trail FCV - Timp pe Nurburgring Nissan X-Trail FCV - Timp pe Nurburgring

Hidrogenul pe pistaEvident, nici nu era greu pentru noul Nissan X-Trail FCV să stabilească cel mai rapid tur cu o maşină cu hidrogen din moment ce automobilul japonez este singurul concurent la un asemenea titlu. Până acum. Vehiculul electric este pus în funcţiune de curentul produs de o serie de pile cu hidrogen, având o putere de 120 CP, o viteză maximă de 150 km/h şi o autonomie respectabilă, de 500 de km.

Timpul de 11 minute şi 58 de secunde nu este impresionant, însă potrivit pilotului, o pistă mai uscată ar fi permis micşorarea acestui timp cu 30-40 de secunde. Acum ne întrebăm ce vom vedea în curând? Ce timp a mai scos Logan 1,4 GPL pe Nurburgring?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.