Noroc uluitor pentru doi şoferi inconştienţi

Unul mergea cu viteză, iar celălalt pe contrasens. Vezi aici cum unul dintre cei doi şoferi a evitat în mod spectaculos două accidente în mai puţin de 5 secunde!

Întâmplarea petrecută, nu de mult timp, pe o şosea din Rusia a fost surprinsă de camera video montată pe bordul uneia dintre maşini. Şoferul automobilului respectiv, care mergea cu o viteză mare pe un drum alunecos şi acoperit cu zapadă, s-a aflat la doar câţiva milimetri de o coliziune cu un tir. Asta dupa ce, mai devreme a evitat un alt şofer intrat pe contrasens.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.